Verzenden

Wij versturen binnen Nederland en naar Belgie. Wij versturen alle bestellingen binnen 2 werkdagen. Als we je pakketje hebben verstuurd is het afhankelijk van het land waarin je woont en PostNL hoe snel je het in huis hebt. Onze ervaring is dat je pakketje na verzending door ons binnen 1 tot 2 werkdagen binnen is in Nederland en binnen 4-5 werkdagen binnen is in België.

Binnen Nederland berekenen wij voor sieraden 1,95 euro verzendkosten. Als je 100% zeker wil zijn dat je pakketje met sieraden aankomt dan kan je voor 4 euro binnen Nederland verzenden met Track and Trace. Als je ook kleding bestelt wordt het pakketje groter en bedragen de verzendkosten 6,75 euro.

Buiten Nederland bedragen de kosten 7,5 euro. Als je ook kleding bestelt bedragen de verzendkosten 12 euro. 

Als je je bestelling voor een bepaalde datum binnen wil hebben laat het ons dan even weten en kijken wat we voor je kunnen doen.

Retourneren
Als je niet tevreden bent over je Jewellery by Suus product dan mag het je het natuurlijk retourneren. Voorwaarden zijn dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt, dat je het product niet gedragen hebt en dat je het in de originele verpakking retourneert.

Gepersonaliseerde sieraden en oorbellen mogen niet mogen geretourneerd.

Retour zenden doe je voor je eigen rekening en risico.

Als je iets wil retourneren stuur ons dan even een mail naar info@jewellerybysuus.nl. Vermeld je naam en ordernummer en geef aan wat je wil retourneren. Zodra we je item binnen hebben betalen we binnen 7 dagen je aankoopbedrag terug.